Ord som betyder ♥

Naglar

Jag är inte så kvinnlig av mig egentligen. Men nu när jag väl börjat göra naglar hos min bästis Mikki, så har jag fortsatt med det. 
Både snyggt och skönt med långa naglar. Riktigt bra för mig som hela tiden biter av mina naglar :) 
Akryl naglar som alltid brukar få olika färg och form. Denna gång blev de ganska neutrala naglar, alla är gula och lite glitter på. Men! Vi kan aldrig göra de helt normala, så denna gång blev de självlysande färg, som lyser i mörkret! 
Sjukt nöjd, som alltid och hållbar kvalité också :)


I Vara kan man vara

Alla skämtade hela kvällen om att vi åkt till Vara. Men vi tjejer hade en helt otroligt fantastisk kväll, och Gud vad vi skrattade! 
Vi bestämde för drygt en vecka sedan att vi skulle åka till Club Cronan, där en vän till mig skulle spela med bandet Moderna Tider. 
Men inte trodde jag att de skulle bli så roligt! Hela vägen upp, hade vi party i bilen, gammal go musik och satan vilket liv man kan föra. Tur att de inte hördes ut, till andra bilar. Isf hade de nog blivit ganska så pinsamt, men kvällen blev ganska pinsam ändå. 
Vi valde att stå längst fram vid scen, sjöng med till låtarna och hoppade/dansade i någon timme. Bandet tyckte iofs att de var väldigt roligt, medans vi tyckte att de var väldigt pinsamt, men vadå? Vi känner ändå inget folk i Vara. 
Så bra som kvällen blev, så lär det nog hända fler gånger att vi åker på en längre roadtrip. 
Tack mina underbara vänner för en oförglömlig kväll! Ni är helt enkelt bäst! ♥
 

2:a veckan avklarad

Då har det gått 2 veckor, sedan jag började på schenker. 
Mycket nytt och vissa dagar går kanonbra faktiskt! Men samtidigt så är jag missnöjd. Jag vet att jag kan bättre, att jag har mer att ge. Men som ny, är det lite svårt att visa det. Nya ställen som man inte kan, och man känner sig osäker. 
Men har ändå välidgt trevliga kollegor! Som ringer och frågar hur det går, vill luncha med mig och bara är allmänt hjälpsamma! :) 
Två veckor, som har varit helt fantastiska faktiskt! 
Dock finns det en nackdel, jag saknar min bebis. Min lilla Jennie. Vi håller ihop ändå, även om vi är på två åkerier och hjälper varandra. Du kommer alltid va min festis ♥
Nästa vecka kommer de bli ännu bättre, med nya äventyr och nya möjligheter! 
 

Solens vackra sken

Härliga sommarkvällar med solnedgångar, och vackra siluetter. Gud vad man kan längta mycket efter något. 
Idag har det snöat ännu mer, men vill ha värme och vår. Dessa bilder togs sent en kväll, när sommaren nästan var över. Jag och två vänner var ute på en promenad tillsammans. Såg solen gå ner bakom kullen, och fick detta underbara ljus och satte mig ner i ett par minuter för att fotografera. 
Tänk så lite som egentligen behövs för att få en sådan magisk bild! 
Försöker verkligen hitta inspiration för att ge mig ut och fotografera, men lusten är inte så stor just nu. 
Jobber gör att jag är trött 24/7. Långa dagar, mycket att ta in och en hel del att lära mig. Men visst, dagarna flyter på bra. Och nu är snart innebandy säsongen över, och då hoppas jag att motivationen för foto kommer tillbaka. Så man kan tillbringa hela helgerna ute.
Erika har hjälpt mig en hel del för att komma ut. Tagit med oss lite picknik, en filt och sedan bara hittat en bra plats att fotografera på. Samt mysa i vårens solsken. 
Åh snälla, ge mig värme, så att jag kan ta mig ute igen, få lite frisk luft, ny energi och börja må lite bättre.
 

Trötter

Helgen har varit toppen, men de känns som om jag hellre hade sovit bort hela helgen faktiskt. 
Tror inte jag gjort något vettigt alls? Spelat lite innebandy bara. Men känns som jag legat på golvet och kravlat runt mest. Körde ganska så hårt idag, och åkte i backen flera gånger. Så har lite ont överallt faktiskt. 
 
Har försökt sova så länge jag kan, men de har inte funkat direkt. Vaknat vid 8-9 både lördag och söndag. Så är väldigt seg nu, när klockan bara är 20. 
Skulle nog kunna somna direkt, om jag gick och la mig. Men känns lite för tidigt. Känns som att jag skulle vakna redan kl 3 om jag somnade. 
 
För övrigt, så är det ny arbetsvecka imorgon, och upplärning på en ny tur. Fast okej, kan nästan allt i det området ändå. Men ändå nytt, då jag inte kört paketbil där förut. Sen så ska jag åka med den spralligaste tjejen någonsin, så blir en rolig dag hoppas jag på! :) 
 
Dåligt med uppdatering denna vecka, men hoppas på bättre nästa vecka istället! 
 

Nya jobbet

Eftersom ryktet börjat sprida sig fort nu, så kan jag lika gärna skriva ut om det här. Tidigare jobbade jag på DHL, men nu har jag bytt och gått över på schenker istället. Gör samma sak som tidigare, distribution. Alltså en hel del stop ut till kunder på dagtid. 
Trivdes jätte bra med själva yrket och kundera som jag hade via DHL, men eftersom det var så mycket annat som inte funkade så kände jag att de var bättre och gå vidare i livet. Vissa dagar är enklare än andra. Men snart har jag kommit in i det och fått rutin igen,
Redan imorgon ska jag köra första turen själv. Ska bli spännande och hoppas att de inte blir för mycket kaos. 
Men det ska nog gå bra :)


en älskad person

Har många älskvärda personer i mitt liv, men de finns just en person som gör livet lite bättre.
Kristina, min krizze! Vet inte vad jag skulle gjort utan dig under gymnasietiden. 
Du kom in i mitt liv, bara sådär hux flux, och sen stannade du där. Finns nog inget som skulle kunna sära oss två från varandra. Med dig i livet, så finns det inga problem. 
Avståndet håller vänskapen på distans, så att vi inte kan ses som vi gjorde förut. Men vad gör det? Vi är ändå så nära att vi alltid kan prata med varandra. 
1 + 1 = 2 ♥
De kommer alltid vara vi mot världen, du och jag. Älskar dig till månen och tillbaka, typ 1000 varv och lite till! 
 

Första dagen

Vaknade verkligen jätte tidigt i morse. Första gången var runt 4 tiden, och då var jag riktigt pigg. Funderade näsan på om jag skulle gå upp. Men ångrade mig och somnade om fram till 5. 
Kände att de var lika bra att gå upp då, för klockan skulle ändå ringa 5:30, och då hade jag garanterat varit stendöd istället. 
Har nog aldrig haft en så seg morgon tidigare. Bruka bara gå upp, göra mig iordning och sen åka. Men nu så fick jag vänta tills de var dags att åka istället. 
Inte det smidigaste att komma över 1h tidigt till nya jobbet precis. 
Men dagen gick bra, har lärt mig hur systemet funkar, samtidigt som jag redan kunde en hel del från början. 
Lite mer upplärning på olika saker, sen är det bara att köra. Finns inget som kan hindra mig här! 
Men annars så känns de bra. Folket är lite chockade över att jag kan så mycket, de verkar inte vara vana vid det. Positivt för min del. 
 
Sjukt trött nu ikväll, så funderar ärligt på om jag skulle lägga mig och sova redan nu. Klockan är 19, och skulle jag bara blunda i två minuter, så är jag däckad som en död gris. 
Imorgon är en ny dag, samma sak som idag. Sen börjar vi med något nytt på onsdag. 
Ha en toppenkväll alla fina ♥
 

Lång helg

Denna helg känns som en evighet. Började fredagen med ett besök uppe i Örebro hos min bror för att träffa en "specialist" (kinesiolog) som hjälpte mig att räta till 7 kotor som legat fel, plus att frigöra 5 olika nerver i nacken, som har gett mig denna otroliga smärta i axeln. Detta var ett återbesök som gick över förväntan. Har en del muskler som är för "korta", som jag måste tänja ut lite, annars verkade allt stå rätt till. Så inga fler besök där på ett bra tag iaf. 
Åkte vidare till innebandyn som vi spelar varje fredag, för att säga hej till folket och bara ta det lugnt. 
Lördagen började bra, en go brunch på ikea med bästa fisen Mikki, och sen var det dags att tagga för lite match! 
Ett viktigt derby mot mitt gamla lag, vi plockade hem 3 pinnar och vann med 8-6. Viktiga poäng faktiskt, så det kändes skönt. Dock var inte lyckan så stor som den borde varit. Men men.. 
Lugn kväll och helt död redan kl 19. Men blev lite film mys på kvällen och la mig väldigt tidigt. (Kan vara bra att vända tillbaka dygnet lite). 
Idag har det varit slappt, kollat serier, fixat matlåda tills imorgon och spelat lite sällskaps spel med ett par vänner. 
 
Jobbigaste är att dagarna har gått så sakta. Har varit för många timmar på varje dygn känns det som. Helgen tar aldrig slut. 
Jag går och väntar på att det ska bli måndag morgon, nytt jobb och nya möjligheter. 
Ska bli riktigt roligt! Dock är det inte så många som vet vart jag jobbar, och så kommer det vara ett tag framöver. 
 
Dags att mysa ner sig i sängen, starta en film och hoppas på att somna tidigt ikväll! Känner mig sjukt nervös nu. 
Önska mig lycka till, tror att det kan behövas! ♥
 

En saknad person

Någon jag kommer och tänka på då livet är lite upp och ner är min underbara Farfar. Saknaden efter denna fina ängel är obeskrivlig. Helt plötsligt från ingen stans, så försvann han. Han levde livet och det var aldrig några bekymmer, men så en dag. Så valde han att lämna oss. För tidigt, men han kände sig väl nöjd med allt han gjort här i livet. 
I April, är det 3 år sedan han gick bort. Tiden har sprunigt iväg och när jag tänker på honom, känns det som att de var igår vi var på hans underbara begravning.
 
Du är en ängel som alltid kommer vaka över oss. Världens bästa Farfar, Älskad och saknad flera varv till månen och tillbaka! ♥
 
(Har tyvärr ingen bild att lägga in just nu) 

Ny start, nya möjligheter

Båda glad och ångestfull på en och samma gång.. Jag har jobbat på åkeriet i 2 år, ganska exakt. Första tiden var helt underbar, men på senare tid, så har jag vantrivts på terminalen och fått stå ut med en hel del skitsnack. De ända som hållt mitt humör uppe är alla underbara kunder. Som verkligen är Guld värda! ♥
Men idag tog jag steget, gick upp till kontoret och sa upp mig. Trodde aldrig jag skulle klara av det, men jag gjorde det. Känslan är faktiskt obeskrivlig, jag känner mig lycklig. Samtidigt är jag livrädd för vad jag gett mig in på. 
Jag börjag nytt jobb redan på måndag! Sjukt pirrig och nervös faktiskt. 
Kommer ta ett par veckor, kanske någon månad innan jag skriver ut vart det är, eller vad det handlar om. Men jag tror de kommer bli bra. Nya chefen ville ha mig så snabbt som möjligt och de känns fantastiskt att de tror så mycket på mig. Så de kommer nog gå vägen. Ska bara se till att vända på dygnet nu, så jag kommer upp tidigt om morgonen igen. Önska mig nu lycka till, det kommer jag behöva inför första arbetsdagen! :)
 
 

Favorit plats

Har väl några favorit platser här också, som jag tycker om att stanna vid och bara njuta en stund. 
Men en speciell plats är Alanya, Turkiet. Vi brukar besöka toppen av berget, där det ligger en gammal borg. På vägen ner där ifrån finns det en riktigt fin utsikts plats som visar halva Alanya, och de underbara havet. 
De är en sådan utsikt som man aldrig tröttnar på att se. Jag har varit där så många gånger nu, så det känns som ett andra hem. Visst att det är tråkigt att se samma sak, men ändå åker vi upp dit varje gång.
Ni förstår nog vad jag menar när ni ser denna :)
 
Sen finns det ju såklart andra ställen lite närmre, som utsikten från Huskvarna, där man ser hela Jönköping och lite till. Speciellt när det är mörkt ute, så är det underbart att sitta där uppe. Men nu på vintern, så är nog favoritplatsen min soffan, ner bäddad med täcke.

Vill resa till

De finns många punkter att fylla i här. Finns så många fina platser som jag vill besöka, men frågan är när man ska hinna göra det? Känns som man aldrig har tid till att planera en längre resa. Så de blir alltid bara små utlandsresor med familjen istället. Lite tråkigt, men skönt. 
 
Vissa platser är ganska självklara som man vill besöka, så som Paris, London, Rom, Venedig. Och de är väl mest det som lockar att åka till, så har inte direkt någon favorit att "just dit" måste jag åka.
 
Fast det jag helst vill, är nog att kunna göra som så många göra. Ta två månader och bara dra iväg. Antingen genom Asien, eller Europa. Bara få glassa runt, leka riktig turist och sen se sig om lite i världen.
Förstå den friheten, känslan och bara glädjen att få åka iväg med en bästa vän? 
Sola, bada, värmen, allt gott som livet för med sig. Riktiga livsnjutare på hög nivå! 
 
Får bli att planera något sådant framöver. Och verkligen se till att göra det! Innan det är försent :) 
Bjuder på en bild från havet, sommaren -14

Vackra barn ♥

De där med att göra videos, har jag aldrig riktigt tänkt att jag ska göra. Men på senare tid har jag börjat få lite inspiration. Jag har ju ändå en kamera, som man kan filma med? 
Samt en hel del bilder, som man kan lägga ihop som ett minne. Tänkte iaf, börja med världens underbaraste tjej, och lite bilder från i somras. Hon är bland det finaste jag vet ♥
(Filmen är redigerad via mobilen, och bilderna är nerladdade från min fb. Så kvalliten är väl inte kalas) 
Men som första försök, så är det väl ändå godkänt :) 
 

Vill ha bättre väder

Längar faktiskt efter bra väder. Tro det eller ej, men jag vill faktiskt ut och promenera / löpa i skogen igen. 
Har ett favorit ställe precis utanför Jönköping som jag älskar att åka till när våren börjar närma sig. 
Förra året var vi där nästan varje dag, en runda på drygt 4-5km, inte speciellt långt, men en bra början när man är otränad. Sen att naturen där uppe är underbar gör det ännu bättre. 
Nu var det ett par veckor sedan jag ens rörde mig, känns jobbigt att bara va still. Men nu har en förkylning fastnat hos mig, så det tar väl ett tag till innan jag är på benen igen. 
Direkt de blir lite varmare, så kommer joggingskorna fram och då jäklar ska jag ut i skogen! 
 
Hobbyfotograf från Motala, som nu mera bor i Jönköping. Livets alla stunder, innebandy och bilder. Canon EOS 1100D - Canon EF 50mm f/1.8 och Canon EF 55-250mm f/3.5-5.6

HannaVic logotype