Tankarna som snurrar

Klockan är snart 3, mitt i natten och jag kan inte sova. Börjar bli rutin med att dygna om helgerna och jag kan inte slappna av. Stormen väsnas utanför mitt fönster och de gör det inte enklare. 
Vad ska man göra med livet? Vissa dagar är allt kanon, de flyter på och livet är verkligen på topp. Sen kommer dessa dagar. När man knappt kan andas utan att få ångest? Vad är det som bekymrar mig och inte låter mig va? Önskar att jag hade bra svar, så det kan bli ett slut på denna cirkel. 
Saknaden efter vissa gör det jobbigt, men känslan att man blivit av med många som skapade problem gör det enklare. Att trivas på jobbet med kunderna gör det bättre, samtidigt som jobbet tar död på mig för att de är mycket stress, vilket leder till det negativa. 
Allt har sin egna väg, och min väg är den krokigaste vägen jag skådat. 
Så småningom blir det väl bra, men nu är det bara att se till så man klarar en dag i taget. Imorgon blir det en lång dag, men för hoppningsvis går det ganska smärtfritt. 
Dags att försöka ta tag i det där med att sova igen. Förlåt, men behövde rensa i huvudet lite. 
 
 
Hobbyfotograf från Motala, som nu mera bor i Jönköping. Livets alla stunder, innebandy och bilder. Canon EOS 1100D - Canon EF 50mm f/1.8 och Canon EF 55-250mm f/3.5-5.6

HannaVic logotype