Bestis Festis ♥

 
Lilla underbara Sanna. Du må vara en liten plutt, en liten bebis. Men i din lilla kropp, finns de så mycket kärlek och glädje. 
Du är helt underbar och fantastisk. Och den glädjen som denna vänskap ger, är obeskrivlig.
Vi kommer få en fantastisk sommar tillsammans! ♥

En underbar vän

Ibland så har man turen att träffa de där vackra guldkornen som finns här i världen. Här har ni ett av de få guldkorn som jag lyckats hitta. Lilla Sanna! Så mycket kärlek och glädje de är i den lilla kroppen. ♥
Visst att de skiljer 6 år mellan oss, men hon är så underbart go! 
Idag har hon hjälp mig en hel del, kört runt på mig och bara gjort mig sällskap. Fantastisk vän rent ut sagt! 
Vi kommer få en helt underbar sommar tillsammans, de garanterar jag dig! Och de kommer bli många roadtrips runt om i Sverige. ♥
 

Ett år sedan

För ett år sedan exakt, så var jag och Erika ute och fotograferade lite. Vackra blommor som redan kikade fram och ett riktigt härligt vår väder. 
Känns som en evighet innan det är dags för blommorna att komma upp. Kylan ligger fortfarande på under morgonen medans dagarna börjar gå mot lite varmare tider. 
Har hittat en liten blomma utanför min dörr, som jag tänkt att fota inom kort. Men tills dess får jag njuta av mina vår bilder från förra året. :)
 

Stressig vecka

Denna vecka har gått så sjukt fort. Hinner knappt reagera, innan dagarna sprungit förbi. 
Jobbat och stått på hela veckan, och börjat kl 6 varje morgon. Så när klockan varit 16-17, och de är dags att stämpla ut. Så har jag fått slöpa mig hem från jobbet, och nästan däckat direkt i sängen. 
Har på något vis vänt lite på dygnet. Somnar runt 20 och vaknar vid 4 på morgonen utan väckarklocka.
Tackar gudarna för att de är helg nu, så jag kan få sova ut lite. För nästa vecka blir lite lugnare. Bara måndagen som kan bli lite jobbig, men resten av veckan kommer nog bli kanon :) 
Trivs fortfarande med bytet jag gjorde, och nu börjar de se hur duktig jag är. Kört själv hela veckan, förutom upplärning som jag hade i måndags. 3 olika turer som jag knappt kört innan, och de har gått utmärkt! 
Jag är nöjd iaf. Sen tycker jag synd om en kille på jobbet, som fick stå ut med mitt tjat i 2h igår, då jag hade tråkigt, medans jag jobbade. Samma sak hände idag, råkade bara ringa, och 2h senare, så var vi tvugna att lägga på. Tur iaf att kollegorna är toppen! Så man känner sig välkommen! :)
Nu ligger jag nerbäddad för att kolla på innebandy och halvsova resten av kvällen. Imorgon stå klockan på 5:30, så får vi se hur dags jag vaknar. 
 

Lugna dagar

De senaste dagarna har varit riktigt lugna. Eftersom jag fortf är lite sjuk, så har jag tagit det jäkligt lugnt. 
Mest kollat på innebandy, och myst i soffan. Hoppas på att energin vänder snart, så jag kan må lite bättre. Orka mer och få hostan att försvinna. 
Har inte sovit bra på ett par nätter, lite sömn och inte kunnat andas ordentligt. Men idag kommer jag lägga mig extra tidigt, så jag orkar gå upp innan 5 imorgon igen. 
Påbörjar min 4:e vecka på Schenker imorgon, och denna tid känns redan som en evighet. 
Mår så mycket bättre där, än vad jag gjort på Rosenlunds de senaste halvåret. De var ett av de bästa valen jag gjort på länge. 
Så jag ser med glädje fram emot en ny vecka och nya möjligheter. 
Lite dålig uppdatering det senaste, och de lär det väl bli de närmsta dagarna också, eftersom jag är så trött när jag kommer hem från jobbet. Men ska göra mitt bästa :)
Hoppas alla haft en toppen helg. De har jag haft, och den avslutades med väligt mycket mys. Blev helt kär i en liten kattbebis förut! :)
 

Moderna Tider

Moderna tider, är ett band som spelar Gyllene tider låtar, och måste få säga att de gör det riktigt bra också! :) 
Har varit med en del på spelningarna, fotograferat och filmat. Känner nämligen trummisen, Andreas. 
Alltid kul med kvällar, fartfyllda och roliga. Så tack för att jag fått vara med er. Här är några bilder, utav alla 1000 bilder jag fått under året som var.
 

Något som gör mig glad

Har nästan glömt bort "frågeställningen" som jag la upp. De har helt enkelt varit så mycket annat det senaste. 
Men något som gör mig glad? Jag blir glad av många små saker, typ vissa personer, innebandyn osv. 
Men något som gör mig extra glad, och som får mig att må bra. De är att få vara ute i naturen och fotografera. De är så fridfullt, lugnt och skönt. 
Lägga sig i gräset och fotografera en blomma, ett x antal bilder, och sen bara få vara där och inte tänka på något annat alls. 
Fotografera är något jag är bra på, något jag kan. Klart man blir glad av det då :)
Eller när man fotograferar porträtt på en härlig tjejkompis, glädjen och skratten som uppstår, och hur roligt man faktiskt kan ha det bakom kameran. 
 

Ny kompis

Tröst shoppade lite i måndags, råkade visst få med mig en ny kompis hem. En lagom dyr kompis, och syftet med den har jag inte kommit på ännu, men de lär jag väl hinna komma fram till :)
Kommer bland annat att bli enklare att blogga, behöver inte ha med mig datorn överallt och den är bara allmänt smidig.
Borde köpt denna för länge sedan, är man Apple nörd så är man. 


Hobbyfotograf från Motala, som nu mera bor i Jönköping. Livets alla stunder, innebandy och bilder. Canon EOS 1100D - Canon EF 50mm f/1.8 och Canon EF 55-250mm f/3.5-5.6

HannaVic logotype