Lång helg

Denna helg känns som en evighet. Började fredagen med ett besök uppe i Örebro hos min bror för att träffa en "specialist" (kinesiolog) som hjälpte mig att räta till 7 kotor som legat fel, plus att frigöra 5 olika nerver i nacken, som har gett mig denna otroliga smärta i axeln. Detta var ett återbesök som gick över förväntan. Har en del muskler som är för "korta", som jag måste tänja ut lite, annars verkade allt stå rätt till. Så inga fler besök där på ett bra tag iaf. 
Åkte vidare till innebandyn som vi spelar varje fredag, för att säga hej till folket och bara ta det lugnt. 
Lördagen började bra, en go brunch på ikea med bästa fisen Mikki, och sen var det dags att tagga för lite match! 
Ett viktigt derby mot mitt gamla lag, vi plockade hem 3 pinnar och vann med 8-6. Viktiga poäng faktiskt, så det kändes skönt. Dock var inte lyckan så stor som den borde varit. Men men.. 
Lugn kväll och helt död redan kl 19. Men blev lite film mys på kvällen och la mig väldigt tidigt. (Kan vara bra att vända tillbaka dygnet lite). 
Idag har det varit slappt, kollat serier, fixat matlåda tills imorgon och spelat lite sällskaps spel med ett par vänner. 
 
Jobbigaste är att dagarna har gått så sakta. Har varit för många timmar på varje dygn känns det som. Helgen tar aldrig slut. 
Jag går och väntar på att det ska bli måndag morgon, nytt jobb och nya möjligheter. 
Ska bli riktigt roligt! Dock är det inte så många som vet vart jag jobbar, och så kommer det vara ett tag framöver. 
 
Dags att mysa ner sig i sängen, starta en film och hoppas på att somna tidigt ikväll! Känner mig sjukt nervös nu. 
Önska mig lycka till, tror att det kan behövas! ♥
 











Kom ihåg mig?
Hobbyfotograf från Motala, som nu mera bor i Jönköping. Livets alla stunder, innebandy och bilder. Canon EOS 1100D - Canon EF 50mm f/1.8 och Canon EF 55-250mm f/3.5-5.6

HannaVic logotype