orange

 

Ölands brygga

 
Igår försökte jag ta mig ut på en liten fotorunda, tillsammans med en kollega. Och destinationen fick bli, Ölands brygga som ligger lite gömt längs med vättern. 
En liten skogspromenad ner till stenstranden, och jag måste säga att det verkligen var värt besväret! 
Så mysig plats och lugn! Rekomenderar starkt att man tar ett besök där, om man har vägarna förbi. :)

photoshoot

Förr i tiden hade jag verkligen inspiration till att fotografera. Samt en massa vänner som alltid ville stå framför kameran. 
Här är en av mina bästa vänner, Jennifer. Vi hade en riktigt rolig tid tillsmmans, med en massa olika photoshoots. 
Ett par av favoriterna var från Alvastra kloster ruin. Svinkallt ute, men ändå så skulle hon promt stå i klänning. 
Försöker återigen hitta lite inspiration till att fotografera, och har väl planerat in en photoshoot med två vänner framöver. Men vi ska ta oss dit bara :) 
 

old times

Dessa bilder togs 2011, när jag och en av mina dåvarande närmsta vänner var ute på en fotorunda. 
Så underbar dag, två fotonördar som bara glider runt tillsammans. En av de bästa vännerna som jag har haft i mitt liv. 
Älskar hur siluetterna fångar bilderna tillsammans med solnedgången. Finns mycket man kan göra bättre, så de kanske vore något att öva på nu  till sommaren? :) 

Slut på helgen igen

Denna helg, har varit utan tvekan så underbar! 
Började fredagen med en kopp kaffe hos Sanna, som slutade med Bowling, middag och sällskapsspel tillsammans med Andreas och Rickard. Riktigt roligt måste jag säga, och så måste jag såklart skryta över att jag vann i bowlingen också. 
Lördagen började med god frukost, Våfflor och balkonghäng i ett par timmar. Bara tog det lugnt och pratade skit, vilket behövdes då jag har för mycket i huvudet just nu. 
Efter det blev de en lugn kväll hemma, sen lite monopol med vänner, som jag också ägde sönder :) 
Och dagen idag har varit riktigt lugn också, bara glidigt med i tiden och inte gjort något vettigt alls. 
 
Har nog inte känt mig såhär lugn på evigheter, ingen stress eller panik alls. Riktigt chockad faktiskt, över att jag kunnat ta det så lugnt. Men med rätt sällskap så går väl allt :)
Dags att tagga för en ny arbetsvecka. Nu är det bara 12 arbetsdagar kvar, sen drar jag till Turkiet en vecka! 
 

utanför fönstret

Igår eftermiddag, när jag kom hem från jobbet. Hade detta fina träd blomstrat, så jag tog med mig både kameran och datorn ut i trädgården för att fotografera och redigera lite. 
Solen låg på ganska så bra mot husväggen, så satt säkert över någon timme. Men jag blev också väldigt nöjd med dessa två bilder. Inte fotograferat på evigheter, men de kändes ganska bra :)
Hoppas på att få fler sådana tillfällen inom kort. Och dessa två bilder ska framkalals och sätta upp på väggen, så man kanske kan få lite extra inspiration :)

ny favorit

 

En fantastisk dag

En dag då solen faktiskt tittade fram för ett par veckor sedan. Så var jag och Wille ute på en tripp. Kan säga att jag älskar denna utsikt! Så fridfullt och tyst. Kan inte tänka mig någon bättre plats att faktiskt glassa i solen en fin vårdag.
Idag har solen legat på riktigt gott, och nu känner man äntligen att sommaren är på väg! :) 
 
Hobbyfotograf från Motala, som nu mera bor i Jönköping. Livets alla stunder, innebandy och bilder. Canon EOS 1100D - Canon EF 50mm f/1.8 och Canon EF 55-250mm f/3.5-5.6

HannaVic logotype